Специални Lidl фен зони ще подгряват почитателите на волейбола пред

...
Специални Lidl фен зони ще подгряват почитателите на волейбола пред
Коментари Харесай

Специални Lidl фен зони ще подгряват почитателите на волейбола пред спорните зали във Варна, Русе и София

Специални Lidl почитател зони ще подгряват феновете на волейбола пред противоречивите зали във Варна, Русе и София по време на Световното състезание по волейбол за мъже, което се организира сега в България. В тях всички последователи на националния тим по волейбол ще могат да се допрян и до истинския трофей на шампионата, и по този метод да пожелаят шанс и да изпратят положителна сила към българските играчи.

Специално построен Lidl шампионски корнер ще чака феновете на волейбола от през днешния ден до 15 септември пред Двореца на културата и спорта във Варна. От 16 до 18 септември веригата планува да придвижи шампионското въодушевление пред Булстрад Арена в Русе, а почитателите в София ще могат да поддържат националите от 21 до 23 септември пред Арена Армеец.

В началото на юни Лидл България и Българската федерация по волейбол публично оповестиха продължение на партньорството си, което тази година се организира под мотото “Националната селекция, с която се гордеем “, с поддръжката на селекцията „ Родна стряха “ – висококачествени артикули единствено от български производители. През 2018 година, с изключение на сътрудник на националите по време на Световното състезание по волейбол и Волейболната лига на нациите, комерсиалната верига е и формален сътрудник на първото в България турне на истинския трофей, за който ще се борят най-хубавите волейболни тимове на Световното състезание за мъже 2018.

Повече информация, може да откриете на уеб страницата на Lidl България – www.lidl.bg , както и уеб страницата на Българската федерация по волейбол http://www.volleyball.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР