Специални гости пристигат в днешния ден на София филм фест

...
Специални гости пристигат в днешния ден на София филм фест
Коментари Харесай

Номиниран за 5 Оскара – на СФФ в Пловдив

Специални посетители идват в днешния ден на София филм фест в Пловдив. За среща с пловдивчани идва част от екипа на българския филм „ Защото обичам неприятното време “. Част от днешната стратегия е и номинираният за 5 награди Оскар „ Заседнали “.

„ Защото обичам неприятното време “ е доста интимна, сантиментална и същинска история за двама души, които се срещат, откакто 20 години не са се виждали. Това се случва в градче край морето, където двамата са прекарвали своите лета и към този момент като възрастни преоткриват както своето детство, по този начин и своето бъдеще. Прожекцията е от 18:30 часа, а за среща с пловдичани идват режисьорът Яна Лекарска и основните артисти Неда Спасова и Владимир Михайлов.

Късната прожекция в четвъртък е „ Заседнали “ – филм на Александър Пейн, получил цели 5 номинации за „ Оскар “ и притежател на премия „ Златен глобус “ за най-хубав артист. Филмът ни среща с стеснителен възпитаник, заставен да остане в учебно заведение по време на зимната вакация, един учител-темерут и готвачката на учебното заведение, които са заседнали в постройката по време на снежна стихия. Прожекцията е в четвъртък от 20:45 часа.

В събота всеки, който е пропуснал премиерата на „ Пулсиращи тепета “ ще има опция да гледа занимателният и трогателен филм за радиолегендата Тома Спространов. Прожекцията е на 23 март от 17:00 часа.

Повече информация за програмата и онлайн резервации на kinolucky.com София Филм фест в Пловдив се организира със съдействието на община Пловдив.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР