Специалната военна операция в Украйна прерасна във война заради намесата

...
Специалната военна операция в Украйна прерасна във война заради намесата
Коментари Харесай

Кремъл: Специалната военна операция прерасна във война. Заради Запада

" Специалната военна интервенция " в Украйна прерасна във война поради намесата на Запада.

Това заяви представителят на съветския президент Дмитрий Песков в изявление за aif.ru., представено от ТАСС и Българска телеграфна агенция.

" Ние сме в положение на война. Да, тя стартира като " специфична военна интервенция ", само че незабавно откакто там беше основана тази компания, когато " груповият Запад " стана участник в нея на страната на Украйна, за нас тя към този момент се трансформира във война. Убеден съм в това. И всички би трябвало да схванат това за своята вътрешна готовност ", разгласи той.

Говорителят сподели още, че Русия би трябвало напълно " да освободи " своите " нови райони ", с цел да подсигурява сигурността на хората там, имайки поради четирите украински района, които Русия нелегално анексира през 2022 година - Херсон, Запорожие, Донецк и Луганск.

Песков посочи, че съветската страна не може да разреши на границите ѝ да съществува страна, подготвена да употребява всевъзможни способи, с цел да отвоюва Крим. Полуостровът попадна под съветска окупация през 2014 година, откакто Москва наруши обещанието си от Меморандума от Будапеща през 1994 година да не нарушава суверенитета на Украйна.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР