Специалната селекция включва артикули от ексклузивните серии Favorina и DeluxeОт

...
Специалната селекция включва артикули от ексклузивните серии Favorina и DeluxeОт
Коментари Харесай

Над 160 продукта за Великден в Lidl

Специалната селекция включва продукти от извънредните серии Favorina и Deluxe

От тази седмица специфичната великденска селекция от над 160 продукта на сериите Favorina и Deluxe е налична в цялата търговка мрежа на Lidl в страната. Празничните марки могат да бъдат открити извънредно към Коледа и Великден и са пример за многообразие и високо качество.

Сред разнообразието от забавни сладки изкушения на Favorina са кошничка с шоколадови фигурки, многообразие от маслени бисквити, шоколадов великденски заек, панетоне със стафиди и панетоне с шоколадови късчета, както и италиански козуначен сладкиш със захаросани портокалови корички и бадеми. За да се погрижат за вкусното празнично меню, клиентите имат опция да закупят и кашкавал от краве мляко с парафиново покритие, език от младо телешко, биволска луканка и биволски суджук на марката Deluxe. Освен това, великденските оферти включват и многообразие от пролетна украса.

Кампанията на смарт ритейлъра, под надпис „ Един невероятен Великден “, започва няколко седмици преди отбелязването на огромния християнски празник, което дава опция на семействата да възнамеряват и да се приготвят за него, без да натоварват фамилния бюджет.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР