Специалната програма за отбелязването на 80 години от рождението на

...
Специалната програма за отбелязването на 80 години от рождението на
Коментари Харесай

80 години от рождението на големия Стефан Данаилов – специалната програма започва днес

Специалната стратегия за отбелязването на 80 години от рождението на Стефан Данаилов стартира през днешния ден.

В столичното кино " Одеон " ще бъде излъчена гледка от филми, обичани на самия артист, който умря преди 3 години. БНР е медиен сътрудник на честванията.

От през днешния ден до 8 декември в това число в " Одеон " ще бъдат прожектирани 5 кино лентата, които Стефан Данаилов приживе определял като най-значими в кариерата си – " Иван Кондарев ", " Дами канят ", " Морето ", " 24 часа дъжд " и " Борис Първи ", сподели журналистът Георги Тошев, който е основател на отбелязването на 80 години от рождението на артиста.

" До края на декември ще вървят две паралелни стратегии. Първата стратегия са петте кино лентата, петте функции на Стефан Данаилов, които самичък той избира като най-значителни от неговите 150 единствено кино функции. Веднага ще ви издам, коя е номер 1 – Иван Кондарев. Филмът е на Никола Корабов – първият режисьор, който е поискал да промени визията за енергичния, хулигана, любовника ", сподели Горги Тошев

" Стефан Данаилов на 80: години обич " е мотото на програмата под патронажа на вицепрезидента Илияна Йотова, на която БНР е медиен сътрудник, с която се отбелязва годишнината.

Целта е феновете му да си спомнят за гения му с нова книга, нов документален филм, галерия и специфичен театър в Народния спектакъл - на 9 декември, когато е рождената му дата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР