Специална топка с автографите на мъжкия национален отбор по волейбол

...
Специална топка с автографите на мъжкия национален отбор по волейбол
Коментари Харесай

Волейболните национали в подкрепа на Holiday Heroes

Специална топка с подписите на мъжкия народен тим по волейбол ще се продаде на търг на Sport Fest в Бургас

Чакаш ли с неспокойствие всяка среща на националите ни? Искаш ли да притежаваш вкъщи топка с персоналните подписи на Теди Салпаров, Георги Братоев, Цветан Соколов, Пламен Константинов и момчетата от целия народен тим по волейбол? Е, към този момент има по какъв начин да стане!

Мъжкият народен тим по волейбол на България застана зад идеята на Holiday Heroes. Момчетата на Пламен Константинов сложиха подписите си на специфична топка, която се подарява на Празничните герои. Спортното украшение ще се показа на търг по време на присъединяване на организацията на идния фестивал на спорта и здравето в Бургас – Sport Fest. От 17 до 20 май Holiday Heroes ще станат част от огромното спортно събитие в морския град. Кътът им се намира на пл. „ Тройката “, а посетителите им ги чакат безчет спортни изненади, с които да се забавляват и да поддържат идеята им. Колоритната организация Holiday Heroes трансформира спорта в задача за мнозина. Със серията си спортни шампионати Празничните герои сплотиха обществено виновните компании към спорта, само че в името на това да вършат положително. Така към този момент пет години, Holiday Heroes вдъхновяващо извършват задачата си да обезпечат хранителни артикули, които опаковат в празнични пакети и благодарение на доброволци да ги доставят до домовете на хиляди нуждаещи се фамилии в цяла България. Ако желаете да разберете повече за тях, по какъв начин да спортувате с тях или просто да се включите в редиците им – посетете уеб страницата им www.HolidayHeroes.bg

Именно в интерес на идеята на Holiday Heroes, българските волейболни национали подариха топка с подписи от целия тим. Макар и скъпа за Празничните герои, топката ще се продава на благотворителен търг, средствата от който ще се употребяват за закупуване на хранителни артикули през акция „ Коледа 2018 “. Ако желаете да станете горделив притежател на тази забележителна движимост от света на спорта, заповядайте на Sport Fest, където най-големият почитател на волейболистите ни ще може да си тръгне с нея.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР