Специална селекция със 160 авторски фотографии на Иван Шишиев гостува

...
Специална селекция със 160 авторски фотографии на Иван Шишиев гостува
Коментари Харесай

Дни на отворените врати в Столичната община по повод изложба „Етюдите на София“

Специална селекция със 160 авторски фотографии на Иван Шишиев гостува в постройката на Столичната община на ул. „ Московска “ №33. Изложбата „ Етюдите на София “ е една от най-мащабните фотографски експозиции, представяни в столицата. Тя демонстрира архитектурни забележителности на София, моменти от всекидневието й, спецификата на градската среда, оповестиха от пресцентъра на Столична община.

Красивите фотографии са ситуирани във входа на постройката, на партера, в деловодството за обслужване на жители и на първи, втори и трети етаж в Столичната община. За да могат да ги видят повече столичани и посетители на града, на 4 и 5 февруари (събота и неделя) вратите на административната постройка ще бъдат отворени за гости от 10.00 часа до 12.00 часа.

Нейният създател – богословът и фотограф Иван Шишиев, основател на известната страница в обществените мрежи „ Етюд-и-те на София “ – ще опише забавни истории от работата си на хроникьор на мигове от живота в откритите пространства на столицата.

Изложбата „ Етюдите на София “ ще остане в постройката на Столичната община до септември 2023 година След това ще обиколи софийски учебни заведения, с цел да срещне учениците с едни от най- красивите места на града, уловени от обектива на фотографа. Проектът се осъществя с поддръжката на Столичната община в Календара на културните събития на София.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР