Специална разпродажба за ограничен период от времеMicrosoft току-що пусна новия

...
Специална разпродажба за ограничен период от времеMicrosoft току-що пусна новия
Коментари Харесай

Microsoft Office и Windows 11 завинаги - от €10 на Godeal24 Halloween Sale

Специална ликвидация за стеснен интервал от време

Microsoft преди малко пусна новия Office 2024, който в Home версията си нормално коства €149 и включва Word, PowerPoint и Excel – трите съществени приложения, които всеки познава. Офис пакетът идва с усъвършенствания на потребителския интерфейс, с цел да пасне по-добре в средата на Windows 11, и доста новости, в това число нов шрифт по дифолт, нови функционалности за Excel, нови принадлежности за запис и видео в PowerPoint и други. 

За консуматори, които не се нуждаят от най-новите функционалности или облачна интеграция, изборът на версия Office 2021 може да бъде извънредно рентабилно решение. Godeal24 разгласи специфична ликвидация за стеснен интервал, в която можете да получите лицензи за Microsoft Office и Windows на понижена цена.

Сега е моментът да вземете пожизнен лиценз за единствено за €36,75 (рег. 249 €) с код „ GG62 ”. Този пакет включва осем приложения. Вместо да плащате месечно или годишно за достъп до тях, просто купете лиценз за едно устройство, с цел да изтеглите пакета на вашия компютър и да го употребявате толкоз, колкото ви е належащо. също е на най-ниската цена за тази година – единствено €22,69 за доживотна приложимост, което е отлично за потребителите с стеснен бюджет. Грабнете офертите през днешния ден!



Специални цени за новия MS Office 2024

Най-добра стойност! 62% отстъпка за Microsoft Office! (купон “GG62 ”)

Използвате ли компютъра си за работа? Ако е по този начин, може да помислите за надграждане до Windows 11 Pro. С разширени функционалности за сигурност и интеграция с изкуствен интелект, тази най-нова версия на операционната система на Microsoft предлага висока продуктивност. За стеснен интервал от време можете да надградите системата си до единствено за €13,55 (вместо за €199) с код „ GG50 ” в Godeal24. Windows 11 Pro идва с грациозен, съвременен потребителски интерфейс, който е комфортен за потребителя и усъвършенства работния развой. Едно от най-вълнуващите допълнения към Windows 11 Pro е вградената AI функционалност – Copilot работи като ваш персонален помощник. От обобщаване на дълги имейли до добиване на значими детайлности от документи, Copilot ви оказва помощ да работите по-бързо и по-интелигентно, което го прави най-хубавият инструмент както за студенти, по този начин и за експерти. Не чакайте, преминете в този момент към операционна система, която е в крайник с модерния живот.

Огромни отстъпки за Windows: (купон “GG50 ”)

Вземете преференциално пакет с 62% отстъпка (купон “GG62 ”)

До 50% отстъпка за други Windows версии и Office пакети! (купон “GG50 ”)

Още PC принадлежности на най-хубави цени!

Как да платите?









В Godeal24 можете да спестите доста време и пари с понижени лицензи на Microsoft артикули, базов програмен продукт за ИТ сигурност и други компютърни принадлежности. Вземете Windows OS и MS Office на най-хубавите цени. Насладете се на безпроблемното извършване на покупки с цифровата доставка на Godeal24, която изпраща софтуера непосредствено на вашия имейл в границите на секунди след покупката. Плюс това, с оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате. Godeal24 предлага 24/7 професионална техническа поддръжка и доживотно следпродажбено обслужване, с цел да обезпечи безпроблемно потребление на софтуера!

Свържете се с Godeal24: [email protected]

спонсорирана публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР