Специална програма ще почете деня на Волфганг Амадеус Моцарт. Той

...
Специална програма ще почете деня на Волфганг Амадеус Моцарт. Той
Коментари Харесай

Арт посоки с Галя Крайчовска: Честит рожден ден, Моцарт!

Специална стратегия ще уважи деня на Волфганг Амадеус Моцарт.

Той е роден на 27 януари през 1756 година В неделя в зала България Quarto Quartet и другари са подготвили Зимна серенада. Ще чуете Serensts Notturna и творбата, наричана от Айнщайн една от най- благородните. И като на веки рожден ден ще има подарък- изненада.

Ето че пристигна време и Фантомът на операта да грейне на БГ сцена. Утре е първото показване в Музикалния спектакъл.Поради огромния интерес пуснаха спомагателни дати. Така че до края на март ще се насладим на спектакъла. Хитовият мюзикъл на Андрю Лойд Уебър събира звездите на Музикалния спектакъл. Надникнахе на подготовката, ще ви покажем и фрагменти от премиерата. 400 костюма, 6 метрово скеле и още театрални изненади ни чакат в постановката на Пламен Карталов. За 33 години " Фантомът на операта " е показан пред 140 млн. фенове на над 166 подиуми по целия свят. Дойде и нашият ред.

Атрактивната група Фолтин гостува в Мазе, на следващия ден вечер.Идват от прилежаща Македония с огромен заряд от музика и положително въодушевление.Ако сте пропуснали да ги чуете, направете го безусловно.

Носителят на Грами, Хорасио Ел Негро Ернандез с първи концерт в България. Събитието е на следващия ден вечер в Сити Стейдж. Кубинският барабанист ще се срещне и с виртуоза на баса Йоргос Факанас. Звездният състав на меломанското шоу допълват джаз любимците на България Мишо Йосифов, Вили Стоянов, Димитър Льолев, както и Димитрис Севдалис. Кубинският барабанист Хорасио Ернандез е един от най-хубавите и известни музиканти на международната джаз сцена, който в този план комбинира личния си автентичен джаз-латино тон с музиката на Йоргос Факанас, определян като един от най-креативните басисти и композитори на актуалната сцена.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР