Специална оферта от KeysfanТъй като прагът за надграждане до Windows

...
Коментари Харесай

Как да купите евтин и оригинален софтуер на Microsoft? Windows 10 от €5,6!

Специална оферта от Keysfan

Тъй като прагът за надграждане до Windows 11 е относително висок, доста консуматори могат да изтеглят новата операционна система от уеб страници, с цел да я тестват, което излага компютъра им на заплаха. Т ези пакети за евакуиране постоянно съдържат зл о нездравословен програмен продукт, който ще открадне персонална информация , парол и за транзакци и и други чувствителни данни. Така че да получите безвредно и същинско копие на Windows 11 е вашият първи избор.

Искате ли да получите същинска и законна операционна система Windows или Microsoft Office за малко пари?

В момента Keyfan предлага с по-ниски от нормалните понижени цени! Windows 11 единствено €14,25! Купете повече, спестете повече. Windows 10 от €5,63/PC! Microsoft Office 2021 единствено за €30,25. И различен „ парещ ” програмен продукт на Microsoft на най-ниската цена (Windows 11, Office 2019, Office 2016 и др.) Сравнете формалната цена, което ще ви помогне да спестите доста пари! Спестете с отстъпка до 62% за Windows OS и MS Office в тази ликвидация!



Microsoft Office и Windows OS, всички горещи предложения на НАЙ-НИСКИ цени

Ако изграждате нов компютър и нямате действителен лиценз за Office, тогава няма да съжалявате, като започнете с версия 2021.

Пакет ! 62% ОТСТЪПКА , Windows OS и MS Office ( Купон : BKS62)

50% ОТСТЪПКА за Windows – ДА, САМО НА ПОЛОВИН ЦЕНА ! ( с ваучър : BKS50)

НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ ЗА РАБОТАТА И ДОМА ! ( с ваучър : BKS62)



Keysfan е онлайн магазин, който продава на международния пазар ключове за операционни системи, офис програмен продукт и игри. Обслужва клиенти от няколко години. Винаги поддържа концепцията за клиента преди всичко, като им предлага най-хубавите артикули и услуги. За по-добро потребителското преживяване, процесът на извършване на покупки в Keysfan е оптимално банален. След заплащане кодът за активиране на софтуера дружно с подробни указания се изпращат до пощенската кутия на клиента в границите на няколко минути. В процеса на инсталиране и потребление потребителите могат да се свържат с професионалния екип за обслужване на клиенти на Keysfan когато и да е, в случай че имат въпроси – екипът е онлайн 24/7 (имейл за връзка: ). Ако желаете да научите повече за Keysfan, можете освен да влезете в уеб страницата посредством горните връзки, само че и да ревизирате действителните мнения на повече консуматори в Trustpilot.

наличие от Keysfan
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР