Специална комисия разгледа внимателно и даде своя глас за най-добрите

...
Специална комисия разгледа внимателно и даде своя глас за най-добрите
Коментари Харесай

Специална комисия даде своя глас за най-добрите спортисти и Отбор №1 в Пазарджик

Специална комисия прегледа деликатно и даде своя глас за най-хубавите спортисти и Отбор №1 в Пазарджик за отиващата си година. Организатор и основател на събитието е ръководителят на съдружие " Пазарджик спортува " Ренета Камберова, оповестиха от община Пазарджик.

Шест от спортните митове на България се включиха в комисията, която избра най-хубавите спортисти на Пазарджик за 2019 година

Това са златното момиче на България, международна и европейска шампионка като играч, международна шампионка като треньор и сегашен ръководител на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева, олимпийската шампионка по плуване Таня Богомилова, единственият български баскетболист, играл в НБА, в този момент президент на федерацията по баскетбол - Георги Глушков, първият гимнастик, взел участие на шест олимпийски игри - Йордан Йовчев, многократният първенец и притежател на международни купи и единственият български плувец част от Международната зала на плувната популярност - Петър Стойчев, както и Ренета Камберова - безспорна международна шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика и олимпийска медалистка.

Официалната гала " Спортист на Пазарджик 2019 " ще се организира на 20 декември. Организатори са Община Пазарджик, Сдружение " Пазарджик спортува ", както и Съвет за младежка политика, а събитието е с взор към 2020 година, в която градът ще се трансформира в център на спорта за България.
 Община Пазарджик: Получихме купата
Община Пазарджик: Получихме купата " Голям европейски град на спорта за 2020 година ”

Официалната гала по награждаването ще се състои през ноември
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР