Специализираното правосъдие се оказа сляпо за Делян Пеевски. Това заяви

...
Специализираното правосъдие се оказа сляпо за Делян Пеевски. Това заяви
Коментари Харесай

Христо Иванов: Специализираното правосъдие се оказа сляпо за Делян Пеевски

" Специализираното правораздаване се оказа сляпо за Делян Пеевски. " Това съобщи водачът на " Демократична България " в изявление за bTV.
" Спецправосъдието се оказа сляпо за него, за чекмеджетата, за формалната вила, това е големият проблем. Едни хора с бизнес биват подлагани на диспропорционална принуда, а за други политически фактори правораздаването се оказа безусловно сляпа. " сподели още той.
 Демократична България: ЦИК бързо да разгласява е-заявлението за гласоподаване вчужбина Демократична България: ЦИК бързо да разгласява е-заявлението за гласоподаване вчужбина
Централната изборна комисия (ЦИК) да оповести оптимално бързо на уеб страницата си електронно заявление за гласоподаване в чужбина за парламент...
Според Иванов закриването на профилирания съд е част от по-цялостна : " Времето не ни стигна, само че това е и добре, тъй като ще ни разреши да проведем повече полемики. Вярвам, че този разговор ще продължи и в идващия парламент. "
Относно мненията на служебния стопански министър, че Българската банка за развиване е давала огромни суми пари на свързани компании, Иванов сподели, че огромният проблем е в неналичието на реакция от институциите:
" Не виждам съответни реакции и се надявам служебното държавно управление да осветли обстановката с тези заеми във ББР “, сподели Иванов.
По думите му " казусът е в усмивката на . ББР е основана да подкрепя започващи бизнеси. Когато „ Булгартабак “ получава финансиране от ББР, това не е нито малко, нито приблизително, нито новаторско дружество, нито дава отговор на критериите. И тук виждаме едно отклонение от задачата на банката. И поражда въпроса – това следващата усмивка на Доган ли е? ", споделя Христо Иванов.
 Христо Иванов: ГЕРБ провежда кръчмарска кавга, с цел да не излезе фактология против Борисов Христо Иванов: ГЕРБ провежда кръчмарска кавга, с цел да не излезе фактология против Борисов
ГЕРБ проведоха кръчмарска кавга, с цел да попречат да излезе нескрито неуместна фактология. Това съобщи водачът на " Да, България ", част от "...
Според водача на " Демократична България " отклоняването на банката от естествената й активност се изяснява с политическо въздействие.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР