Специализирано практическо занятие се проведе в ЦСПП-Пазарджик при Академията на

...
Специализирано практическо занятие се проведе в ЦСПП-Пазарджик при Академията на
Коментари Харесай

Бъдещи жандармеристи показаха практически умения в Полицейск...

Специализирано практическо занимание се организира в ЦСПП-Пазарджик при Академията на Министерство на вътрешните работи.

На стажант-жандармеристите гостуваха техни сътрудници от Дирекция " Жандармерия " -София и Зоналното жандармерийско ръководство в Пловдив при Главна дирекция „ Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма”.



С бъдещите жандармеристи от структурите в цялата страна беше извършено практическо занимание, обвързвано с тактическите дейности на полицейските чиновници при защита на всеобщи и спортни мероприятия, задържане на лица, защита на стратегически обекти и дипломатически представителства, запазване на публичния ред при разнообразни обстановки от ежедневната работа.



В рамките на три дни опитните чиновници от Дирекция " Жандармерия " в София и Зоналното жандармерийско ръководство в Пловдив организираха голям брой на практика тренировки с обучаемите, поставяха ги в обстановки, близки до действителните, с потребление на съоръжение и техника. Нагледно бяха демонстрирани методите за потребление на полицейското съоръжение, отбраната на персоналната цялост и съответното държание по време на екипна работа. По време на образованието беше подложен акцент и върху голямата отговорност, която всеки чиновник носи за опазването на своя живот, този на сътрудници си и на жителите.



Провеждането на на практика занятия са от изключителна значимост за образуването на познания и опит у младите служители на реда и за построяването им като експерти.



Пресцентър ОДМВР-Пазарджик
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР