Специализираният уеб-портал SamMobile съобщи, че флагманският смартфон Galaxy S10 ще

...
Специализираният уеб-портал SamMobile съобщи, че флагманският смартфон Galaxy S10 ще
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S10 ще се базира на нов свръхмощен процесор

Специализираният уеб-портал SamMobile заяви, че флагманският смарт телефон Galaxy S10 ще употребява нов, доста бърз процесор.
Това е системата-върху-чипа Exynos 9820 , която съгласно тази информация е 10 пъти по-мощна от предходната SoC Exynos 9810, употребена в настоящия Galaxy S9. Чипът употребява Mongoose M4 процесорни ядра вместо Cortex-A76, а неговата тактова периодичност доближава 3,3 GHz.



Процесорът Exynos 9820 ще е извънреден единствено за смарт телефона Samsung Galaxy S10 . Той е толкоз бърз, че в многоядрените проби набира над 13 000 точки. Чипът ще се създава с потреблението на 7 нанометров софтуерен развой. Някои анализатори се съмняват, че Samsung ще успее да провежда всеобщото произвеждане на новия 7 nm процесор до началото на продажбите на новия смарт телефон.

Но без значение дали процесорът ще се създава тъкмо посредством 7 нанометров софтуерен развой, е ясно, че Samsung Galaxy S10 ще бъде извънредно продуктивен.

Освен това, новият чип се чака да има един от първите модеми с поддръжката на най-новите 5G мобилни мрежи. Това е огромно преимущество за всички консуматори, които желаят първи да употребяват мобилните мрежи от пето потомство. Новият смарт телефон ще се продава в Китай, Европа, Съединени американски щати и други страни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР