Специализираният сайт ESGnews.bg, част от медийната група на Economic.bg, продължава

...
Специализираният сайт ESGnews.bg, част от медийната група на Economic.bg, продължава
Коментари Харесай

„Планетата ни е важна“ среща иновациите със здравето

Специализираният уебсайт ESGnews.bg, част от медийната група на Economic.bg, продължава с поредицата си тематични уебинари с мотото „ Планетата ни е значима “. Третият епизод е озаглавен „ Иновации и здраве “ и ще се фокусира върху вложенията в здравни нововъведения, в понижаване на вредите за околната среда и върху отговорността на фирмите към крайния консуматор, за ролята на технологиите в запазване на здравето ни и вредите от тях.

Всичко това ще бъде дискутирано от посетители, които несъмнено има какво да кажат по тези въпроси:
Георги Начев, бизнесмен в региона на цифрово ментално здраве и работна среда и изпълнителен шеф на Digiburn;Д-р Александър Носиков, кардиолог в ДКЦ към Аджибадем Сити Клиник;Оля Пенева, управител ESG Help Desk, ESG Lab Стопански факултет, СУ и създател на Българска фондация за бизнеса и правата на човека;Гергана Манолова, създател в ESGnews.bg, Мениджър стабилно развиване в М-Газ ЕООД, ръководител на информационната група на СЖББ и докторант на Софийски университет “Св. Климент Охридски ”.
Уебинарът може да бъде проследен онлайн на 16 март от 16:30 ч. във Фейсбук страниците на Economic.bg и ESGnews.bg.

Домакин на уебинара е цифровото студио на „ София Тех Парк “.

Припомняме, че стартът на серията уебинари „ Планетата ни е значима “ бе даден от някогашния министър на околната среда и водите Борислав Сандов предходната година.

Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР