Специализираните автомобили за хора с увреждания в морската ни столица

...
Специализираните автомобили за хора с увреждания в морската ни столица
Коментари Харесай

Два нови микробуса за хора с увреждания закупи община Варна

Специализираните коли за хора с увреждания в морската ни столица се усилиха с две бройки. Новите микробуси бяха доставени днес до служебния паркинг на общината и бяха тествани. Превозните средства разполагат със 6 седалки, 2 броя места за инвалидни колички и мобилни рампи, които имат за цел да оказват помощ превозването на нуждаещите се. Общата стойност на двата микробуса е 140 000 лева и по думите на кмета на община Варна, те изцяло дават отговор на всички модерни условия.
Пред публицисти Иван Портних съобщи, че се очаква осигуряването на още два профилирани автомобила, с което общият им брой в морската столица ще стане 10.

" Дневно сред 50 и 70 поръчки постъпват за сходен тип услуга, а месечно поръчките са над 1000. Надявам се, че в околните месеци ще успеем да закупим още два микробуса, които да имаме разполагаем. Продължават напъните ни в тази посока, стремим се да осигурим по-добра инфраструктура за хората с увреждания. Това е част от обществената стратегия на Община Варна ", добави още кметът Иван Портних.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР