Специализираната прокуратура все още не е приключила проверката, чийто обект

...
Специализираната прокуратура все още не е приключила проверката, чийто обект
Коментари Харесай

Специализираната прокуратура все още не е приключила проверката на Татяна Дончева

Специализираната прокуратура към момента не е завършила инспекцията, чийто обект е някогашната зам.-председателка на Народното събрание от ИБГНИ Татяна Дончева. Това излиза наяве от информация на вестник " Сега ".

Проверката стартира на 7 септември 2021 година., откакто от " ИТН " замесиха името на Дончева в корупционен скандал, а прокуратурата се самосезира. Срокът за осъществяване на инспекцията е продължен с един месец от 7 ноември до 7 декември 2021 година, са предали на в. " Сега " от спецпрокуратурата. След това наблюдаващият прокурор има едномесечен период, с цел да реши дали има задоволително доказателства, въз основата на които да образува следствие, или да приключи инспекцията.
Татяна Дончева: При последващи избори Има Такъв Народ няма да влезе в Народното събрание
Хубаво е, че този път има постоянно държавно управление. Ние сме с спечелилите, " Изправи се БГ! Ние идваме! " сме близки с " Продължаваме смяна...
Прочети повече
напомня, че предишния септември зам.-председателят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов упрекна Дончева, че е предложила рушвет на Радостин Василев от неговата партия, с цел да получи поддръжка за вероятно държавно управление.Твърденията на Йорданов провокираха скандал.

Радостин Василев бе ръководител на правната комисия в 45-ото Народно заседание и кандидат-министър в несполучливия проектокабинет на Слави Трифонов. В момента Василев е министър на спорта в кабинетът Петков

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР