Специализираната прокуратура ще поиска постоянен арест за членовете на престъпната

...
Специализираната прокуратура ще поиска постоянен арест за членовете на престъпната
Коментари Харесай

Прокуратурата ще иска постоянен арест за членовете на престъпната група от района на Козлодуй

Специализираната прокуратура ще изиска непрекъснат арест за членовете на незаконната група, работила в региона на Козлодуй. Заловени са седем души, а други двама се търсят.

Разбитата група е имала необятен набор от незаконна активност - отвличания, рекет, лихварство и разпространяване на опиати.

„ Тази група е извънредно брутална. В един от случаите на отвличания и в други случаи във връзка с потърпевшите лица са осъществявани полови извращения “, сподели ръководителят на профилираната прокуратура Иван Гешев.

За превъзмогване на страха измежду потърпевшите и локалното население, в акцията са взели участие от Бюрото за отбрана на очевидци, изясни представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова. Събрани са свидетелски показания пред арбитър по всички повдигнати обвинявания

Ръководителят на ГДБОП Ивайло Спиридонов показа, че следствието е траяло две години. „ В безусловно всеки един огромен град в България съществуват такива групи, които тормозят локалното население. Един от нашите цели е да ги отстраняваме “, сподели Спиридонов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР