Специализираната прокуратура повдигна обвинения на три лица за участие в

...
Специализираната прокуратура повдигна обвинения на три лица за участие в
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата обвини 3 за набиране на жени и склоняване към проституция

Специализираната прокуратура повдигна обвинявания на три лица за присъединяване в проведена незаконна група за набиране на дами и склоняване към проституция на територията на София. Участниците са арестувани на 12 юли 2018 година при профилирана интервенция на ГДБОП и Специализираната прокуратура.
Събраните доказателства сочат, че групата е почнала противозаконната си активност в края на 2016 година Организирала е „ клуб “, в който били предоставяни полови услуги. За задачата било употребявано и жилището, в което живеели тримата участници, съобщи БГНЕС.
При претърсванията в пространства и коли, употребени от групата, са открити и конфискувани преносими компютри, от които били набирани клиенти посредством разгласи в интернет, огромен брой мобилни телефони и сим карти, документи,тефтер със лист на клиенти и визити, както и наркотични субстанции.
Свидетелски показания за незаконната активност на групата са дали седем от жертвите на полова употреба, четири от които пред арбитър.
Доказателства са събрани и със СРС. С постановления на прокурор от Специализирана прокуратура на всеки от тримата е наложена мярка за неотклонение „ Парична гаранция “ от по 5000 лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР