Специализираната прокуратура потвърди информацията на BulNews.bg за разбитата мрежа от

...
Специализираната прокуратура потвърди информацията на BulNews.bg за разбитата мрежа от
Коментари Харесай

Прокуратурата потвърди информацията на BulNews.bg за разбитата мрежа от проститутки

Специализираната прокуратура удостовери информацията на BulNews.bg за разрушената мрежа от проститутки. Както медията ни извънредно заяви през днешния ден, в края на предходната седмица в столицата и Северозападна България е извършена профилирана акция на ГДБОП.
Служителите на Министерство на вътрешните работи са претърсили адреси във Враца, София и Вършец, на които са открити дами, занимаващи се с проституция. По време на инспекцията е търсен 30-годишният врачанин Цветомир Павлов. Тъй като мъжът живее в къща в близкото село Паволче, ченгетата са ровили и там.
В понеделник сутринта търсеният самичък се е предал на полицията в София и незабавно бил задържан. С разрешението на наблюдаващия прокурор му е взета мярка задържане за 72 часа.
Спецпрокуратурата е повдигнала обвинявания на Цветомир и още двама участници в незаконната група за набиране и трафик на дами за полова употреба в Австрия и Германия.
Събраните доказателства сочат, че групата е набирала и склонявала българки да проституират в страни от Европейски Съюз от януари 2016 година, като им е било обещавано да получават по 200 лв. на сеанс.
При осъществените претърсвания и изземвания в жилища и коли на участниците в групата са конфискувани бележници със мемоари, парични преводи, самолетни билети, мобилни телефони, СИМ карти, компютърни конфигурации и други доказателства. Иззети са и опиати. Част от очевидците и потърпевшите от незаконната активност на групата са разпитани пред арбитър.
Днес за тартора на групата Павлов e налагане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “. На двамата участници в групата е наложена „ Парична гаранция “ от по 5000 лв. по фамилни аргументи и тъй като не са осъждани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР