Специализираната прокуратура нанесе тежък удар по организираната престъпна група, за

...
Специализираната прокуратура нанесе тежък удар по организираната престъпна група, за
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата арестува важна клечка от бандата на Цветан Василев

Специализираната прокуратура нанесе тежък удар по проведената незаконна група, за която е упрекнат банкера дезертьор Цветан Василев, заяви БЛИЦ.
Преди часове полицията е арестувала 70-годишна жена с прозвището Баба Люса, за която има данни, че е въртяла схемите на огромна част от обвързваните компании на мустакатия необут.
Същата отлежала дама, е съдействала за голям брой финансови злоупотреби и редом с това се е опитвала да издейства чадър за благодетеля си пред данъчните управляващи.
Баба Люса е била част от управлението на ТЦ ИМЕ - една от обвързваните с Цветан Василев компании, която е обект на следствие.
За хитрата като лисица дама има информация, че е захранвала със свежи кешови заплащания Василев, който продължава да се къпе в разкоша на белградски хотел, вместо да е на подсъдимата пейка на Специализирания углавен съд.
Баба Люса е следващата от доближените на Цветан Василев подставени лица, които се озовават в ареста.
До момента Специализираната прокуратура е пресякла голям брой измами, с които ортаците на банкера дезертьор пробват да разграбят активите на банкрутиралата пирамида КТБ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР