Специализираната прокуратура нанесе нов, още по-тежък удар срещу семейство Арабаджиеви.

...
Специализираната прокуратура нанесе нов, още по-тежък удар срещу семейство Арабаджиеви.
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата с нов удар срещу Арабаджиеви

Специализираната прокуратура нанесе нов, още по-тежък удар против семейство Арабаджиеви. Ръководените от Иван Гешев магистрати са повдигнали обвиняване против семейството за укрито Данък добавена стойност в размер на 8 милиона лв., научи " Блиц " от два самостоятелни източника. До този миг прокуратурата бе повдигнала обвиняване за данъчни закононарушения в общ размер на 600 000 лв. във връзка с Ветко и Маринела Арабаджиеви.

Новото обвиняване ще бъде показана по време на правосъдното съвещание за разглеждане на мярката за неотклонение на сина на Арабаджиеви - Вълчо, което ще е през днешния ден пред Специализирания апелативен съд. Очаква се спецпрокуратурата да изиска непрекъснатото задържане на Арабаджиев-младши, който бе освободен от първоинстанционния съд против 20 000 лв. гаранция.

Магистратите ще аргументират настояването си с събитието, че при обиските на пловдивската фамилия бяха открити над 10 000 000 лв. в кеш, както и че съществува действителна заплаха Вълчо Арабаджиев да се укрие.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР