Специализираната прокуратура е затегнала обръча около добилия скандална слава бургаски

...
Специализираната прокуратура е затегнала обръча около добилия скандална слава бургаски
Коментари Харесай

Много лоша новина за милионера Бенчо Бенчев

Специализираната прокуратура е стегнала обръча към добилия скандална популярност бургаски милионер Бенчо Бенчев, научи Блиц. Бизнесменът ще бъде разследван за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни закононарушения и пране на пари, разкриха пред медията ни два самостоятелни източника.

Неприятностите застигнаха Бенчев откакто бе задържан дружно с наркобоса Димитър Желязков-Митьо Очите в турския хотел " Рамада " в събота. 

След задържането на Бенчев, по разпореждане на магистратите служителите на реда обискираха луксозното му имение. Проверени бяха и други негови парцели, а представителят на основния прокурор Арнаудова разгласи:

" При обиска и при претърсването на жилищата употребени от Бенчо Бенчев бяха открити документи, така наречен " бележници ", в които се съдържат сигурни данни за евентуално укриване на данъчни отговорности. Т.е. отнася се за данъчни закононарушения ".

На този стадий прокурорите събират доказателства за хипотетични финансови афери от групата. 

Бенчев ще бъде притеглен към наказателна отговорност за това, че е оказал помощ на Митьо Очите да се укрие. Предполага се, че поради получената информация, че ще стане клиент на прокуратурата, Бенчев е побързал да се скатае в болничното заведение.

Мегакомисията на Пламен Георгиев ще ревизира имането, активите и колите на Бенчев.

Когато се е виждал с Митьо Очите, Бенчев надали си е давал сметка, че ще се озове във въртоп, който припомня на центрофугата на скърцаща пералня " Перла 04 ", чийто тъпан ще го удари в най-милото му. Милионите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР