Специализираната прокуратура е призовала на разпит началника на Националната служба

...
Специализираната прокуратура е призовала на разпит началника на Националната служба
Коментари Харесай

Привикаха началника на НСО на разпит заради чатовете между Узунов и Бобоков

Специализираната прокуратура е призовала на разпит началника на Националната работа за защита военачалник Красимир Станчев, съобщи БНР. Разпитът е по отношение на следствието за незаконно съдружие за търговия с въздействие, по което показания даваха президентският секретар Пламен Узунов и предприемачът Пламен Бобоков.

Причината за разпита на Станчев са открити операции по един от мобилните телефони, употребени от Узунов, защото се оказало, че той се намира в автомобил от кортежа на президента.

От известието излиза наяве, че в границите на делото за търговия с въздействие са били конфискувани три телефона, употребени от президентския секретар. На един от тях са били възобновени диалози, фотоси, видео- и аудиофайлове без детайлности какви. Вторият е бил заключен с код, друг от предоставения от Узунов, а третият - с незаредена батерия и със следи от операция върху него. Това е било доказано и откакто телефонът е бил включен, само че не е могъл да бъде употребен, защото също имал заключващ код.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР