Специализираната прокуратура е образувала досъдебно производство за престъпление по служба

...
Специализираната прокуратура е образувала досъдебно производство за престъпление по служба
Коментари Харесай

Рашков: Образувано е досъдебно производство за престъпление по служба срещу Асен Василев |

Специализираната прокуратура е образувала досъдебно произвеждане за закононарушение по работа против вицепремиера Асен Василев, заяви вътрешният министър Бойко Рашков.

Той съобщи, че сигналът е за закононарушение по работа. Той е изпратен на 15 март и в същия ден е формирано досъдебно произвеждане. 

" Така е бързано, че е написано " известие от органите на Министерство на вътрешните работи ". А такова нещо, такова известие и никакъв материал от Министерство на вътрешните работи не е изпращан в прокуратурата ". 

Той съпостави бързината в този случай с мудността при образуването на произвеждане по следствието на ГДНП и последвалите арести на някогашния министър председател Бойко Борисов, някогашния финансов министър Владислав Горанов и пиарката на водача на ГЕРБ Севдалина Арнаудова.

" Забравих да изразя своето страдание към основния прокурор. Или си е счупил краката, или си е навехнал краката да образува досъдебно произвеждане против вицепремиера Василев. Много скоростно е това по сигнал на Георги Самуилов, който преди няколко дни е подал сигнал до основния прокурор (...) Сигналите, които Министерство на вътрешните работи изпраща в прокуратурата потъват ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР