Специализираната прокуратура дава брифинг по темата за т.нар. „златните паспорти“.

...
Специализираната прокуратура дава брифинг по темата за т.нар. „златните паспорти“.
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата разследва организирана престъпна група за издаване на златни паспорти“

Специализираната прокуратура дава брифинг по тематиката за така наречен „ златните паспорти “. Информация пред медиите дава представителят на спецпрокуратурата Христо Кръстев.

Тази заран се появи информация, че Специализирана прокуратура прави дейности по следствие по отношение на така наречен " златни паспорти ".



По информация на " По света и у нас " прокурори са влезнали в Българска организация по вложения . Обискира се кабинетът на изпълнителния шеф Стамен Янев.

Разследващи и прокурори са и в Министерство на правораздаването - дирекция " Българско поданство ", Министерство на вътрешните работи - дирекция " Миграция " и Министерство на стопанската система .

Вчера стана ясно, че Върховната административна прокуратура ревизира сигнал на депутат от Движение за права и свободи, касаещ така наречен „ златни паспорти “. В сигнала се твърди, че процедурите, свързани с издаването, са прилагани по отношение на жители на Руската федерация и Китайската национална република за придобиване на българско поданство. Възложено е осъществяването на цялостни инспекции от ДАНС, Министерство на правораздаването, дирекция „ Миграция “ и Българска организация за вложения.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР