Специализираната полицейска операция за противодействие на наркоразпространението е проведена вчера

...
Специализираната полицейска операция за противодействие на наркоразпространението е проведена вчера
Коментари Харесай

Окошарените за наркотици в Студентски град ще търкат наровете 24 часа

Специализираната полицейска интервенция за противопоставяне на наркоразпространението е извършена през вчерашния ден в региона на Студентски град. Акцията е осъществена от криминалисти на Седмо районно управление (на МВР), под наблюдението на Софийска градска прокуратура, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В хода й са арестувани двама мъже – на възраст 22 и 24 години, от които при обиск за конфискувани разнообразни наркотични субстанции. Последвали процесуално – следствени дейности в населяваните от тях квартири на територията на София, където двамата живеели без адресна регистрация. Там са открити и конфискувани огромни количества разнообразни по тип наркотични субстанции, чиито тип ще се прецизира в границите на назначените експертни проучвания. Справка демонстрира, че 24-годишният е с голям брой криминалистически регистрации.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Мъжете са арестувани с полицейска мярка до 24 часа. Работата по случая продължава под надзора на Софийската градска прокуратура.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР