Специализираната полицейска операция стартира на територията на Кюстендилска област тази

...
Специализираната полицейска операция стартира на територията на Кюстендилска област тази
Коментари Харесай

12 предупредителни протокола за спазване на изборното законодателство са връчени при спец акция в Кюстендил и Дупница

Специализираната полицейска интервенция започва на територията на Кюстендилска област тази заран. Тя се реализира от сили на ОДМВР, районно управление (на МВР) Кюстендил, районно управление (на МВР) Дупница, Групово дело „ Жандармерия “, ССТД – Благоевград, Инспекция по труда, БАБХ, Национална агенция за приходите.

Целта на интервенцията е противопоставяне на стандартната престъпност, противопоставяне на стопански закононарушения, в това число и на закононарушения, отнасящи се до изборните права на жителите и изборното законодателство.

До момента са тествани 16 обекта – на територията на Кюстендил и Дупница, формирани са 16 акта за откритите нарушения/ несъответствия в касовата наличност, практикуване на комерсиална активност без законова регистрация на обектите/, формирани са 2 преписки за нарушавания, свързани с търговията с акцизни артикули, връчени са 12 предупредителни протокола за съблюдаване на изборното законодателство. Установено е и арестувано лице, оповестено за интернационално търсене от Интерпол – неоправдателната му присъда е издадена в Турция за закононарушение, обвързвано с опиати. В рамките на интервенцията са тествани 84 МПС и 104 лица. За открити нарушавания по ЗДвП са издадени 11 фиша и 4 акта. Съставен е и 1 акт по ЗБДС.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР