Специализираната полицейска операция е проведена на територията на Сливен от

...
Специализираната полицейска операция е проведена на територията на Сливен от
Коментари Харесай

Нарколаборатория за синтетична дрога е разкрита при спецоперация на ГДБОП

Специализираната полицейска интервенция е извършена на територията на Сливен от чиновници на ГДБОП, сътрудниците им от ОДМВР - Сливен и с дейното подпомагане на специалисти от Националния институт по криминалистика – Министерство на вътрешните работи. Действията по обезвреждане на незаконна активност на лица от Сливен, занимаващи се с произвеждане на наркотични субстанции и прекурсори, са осъществени под управлението и надзора на Окръжна прокуратура - Сливен на 12 юли. 

В рамките на интервенцията са осъществени претърсвания на четири адреса и четири автомобила. На единия от адресите антимафиотите открили пригодена химическа лаборатория за произвеждане на наркотични субстанции и прекурсори. Иззети са близо 90 кг ефедрин, огромно количество химикали, употребявани за производството на наркотичните субстанции, както и голям брой машини и уреди за синтеза на химическите субстанции.

За период от 24 часа са арестувани трима мъже - на 60, 52 и на 42 години. С разпореждане на наблюдаващия прокурор карцерът им е продължен до 72 часа. В петъчния ден, с решение на Окръжен съд – Сливен, на тримата обвинени е взета непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража “. Работата по документиране на незаконната им активност продължава в границите на формираното досъдебно произвеждане.

Снимки от разкритата нарколаборатория вижте в нашата изложба. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР