Специализираната полицейска операция е проведена на 6 август от служители

...
Специализираната полицейска операция е проведена на 6 август от служители
Коментари Харесай

След спецакция: Задържаха трима души за изнудване и лихварство

Специализираната полицейска интервенция е извършена на 6 август от чиновници от секторите за противопоставяне на икономическата и престъпната престъпност и сътрудниците им от Районно управление-Кърджали, оповестиха от полицията.

Действията са осъществени под наблюдението на Окръжна прокуратура-Кърджали. Извършени са арести на трима мъже - на 35 година, 36 година и 63 година, за даване на парични заеми против обвързване за връщане на заетите суми с лихви, без да имат съответното позволение за такава активност.

В рамките на полицейските дейности са претърсени жилищата на тримата, конфискувани са пари и движимости. Според първичните данни, единият от арестуваните е давал заеми против високи лихви, а дружно със съучастниците си изнудвали жертвите да се разпореждат с пари и движимости.

С разпореждане напрокуратурата към наказателна отговорност - за изнудване, са привлечени тримата арестувани, а на 63-годишния е предявено обвиняване и за лихварство.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор обвинените са арестувани за период от 72 часа. Разследването по делото продължава под директното управление на прокуратурата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР