Специализираната платформа за контрол и управление на служебния автопарк VIVA

...
Специализираната платформа за контрол и управление на служебния автопарк VIVA
Коментари Харесай

Нови услуги в платформата VIVA Fleet намаляват разходите за управление на служебния автопарк

Специализираната платформа за надзор и ръководство на служебния автопарк VIVA Fleet към този момент предлага нови услуги за още по-ефективен мониторинг и понижаване на разноските. Резултатите на клиентите, ползващи платформата досега демонстрират, че се доближава до понижаване на пробега и паразитния престой сред 15 и 50%, реализира се надзор на скоростта, който от своя страна води до понижаване на междинния разход на гориво, повредите и рисковете от произшествия.
Едно от най-важните преимущества на платформата е контролна гориво в действително време за предварителна защита от обири. Чрез тази функционалност клиентите получават справедливи доклади за разход, зареждания и регистрирани източвания на горива. Внедряването на тази алтернатива дава резултат за понижаване на разноските за горива и дисциплиниране на водачите.
Платформата дава опция и за идентификация на лидера. По този метод елементарно се наблюдава успеваемостта на всеки водач/служител и се разграничава персоналното от служебното прилагане на автомобила. Така се усъвършенства държанието на водачите и се съблюдават рестриктивните мерки на скоростта. В допълнение VIVA Fleet наблюдава цялостното държание на лидера и стила му на шофиране и употреба на служебните коли. Това дава опция за надзор и интервенция от страна на мениджмънта при идентифициране на недобросъвестни практики или рисково държание на пътя.
Опцията завръзка с бордовия компютър на автомобила дава опция за следене на голям брой сензори и спомагателни индикатори, като да вземем за пример следене на скоростта на придвижване и позицията на педала на газта, мониторинг на температурата и оборотите на мотори и други. Този тип мониторинг води както до понижаване на административния запас за отчетност, по този начин и до усъвършенстване на разноските за автопарка.
VIVA Fleet дава опция за генериране на над 80 типа автоматизирани информации с опция за тяхното съчетание, визуализация в графичен тип и индивидуализиране, съгласно спецификата на съответния бизнес. Част от дейностите, които клиентите могат да наблюдават, са: правила и аларми в действително време, цялостно досие на автопарка, разнообразни равнища на разбор и достъп до информацията, обмисляне на техническата поддръжка, администриране на гуми, 24/7 механически център за обслужване на клиенти и други.
Използването на VIVA Fleet дава опция за оптимизация на транспортната активност на всякафирма, която има служебни МПС-та, без значение от типа им – от леки и лекотоварни, до тежкотоварни, рейсове, строителни, аграрни машини и други.
VIVA Fleet обезпечава и обслужване на автопарка със сервизни центрове в цялата страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР