Специализираната операция на служителите от ОД на МВР-Видин и колегите

...
Специализираната операция на служителите от ОД на МВР-Видин и колегите
Коментари Харесай

След спецакция във Видинско: Иззеха 1 кг амфетамин, 30 г кокаин и контрабандни цигари

Специализираната интервенция на чиновниците от ОД на МВР-Видин и сътрудниците им от районното ръководство в града, осъществена под надзора на Окръжна прокуратура-Видин, е извършена на 4 август, оповестиха от полицията.
 Министерство на вътрешните работи
Извършено претършуване в частен парцел в село Жеглица, населяван от 40-годишен. Там криминалистите разкрили и иззели 0.800 кг нарязан на ситно тютюн и 28 880 къса цигари без бандерол.

Към 21.55 часа в село Цар Симеоново, униформени спрели за инспекция лек автомобил с видинска регистраци я, ръководен от 18-годишен юноша и спътнички - две млади видинчанки.

В хода на инспекцията едната от тях - 22-годишна, изхвърлила две пакетчета отвън автомобила, а при обиск от двете  е конфискувано бяло прахообразно вещество с общо тегло 30 грама, реагирало на кокаин при полевия наркотест.
 Министерство на вътрешните работи
При последвало претършуване в багажника на транспортното средство криминалистите разкрили полиетиленов плик с 1 кг амфетамин при полевия наркотест. 22-годишната е арестувана и приведена в полицейския арест за период до 24 часа.
 Министерство на вътрешните работи
В хода на интервенцията през вчерашния ден служителите на реда ревизирали 115 лица (20 от тях престъпен контингент) и 25 моторни транспортни средства. За установените нарушавания съставили 23 акта, седем фиша и 10 протокола за предизвестие.

Съвместните дейности на полицията и прокуратурата на територията на област Видин не престават.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР