Специализираната операция, която е част от календара на Европейската мрежа

...
Специализираната операция, която е част от календара на Европейската мрежа
Коментари Харесай

За 1 седмица: Спипаха 286 пияни и 69 дрогирани зад волана, отнеха книжките на 676 водачи

Специализираната интервенция, която е част от календара на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция – TISPOL, се организира от 9 до 15 декември. Акцията бе ориентирана към недопускане на ръководство след приложимост на алкохол и наркотични субстанции на водачи на моторни транспортни средства. В хода й са тествани общо 29 784  водачи, открити са  355 нарушавания. 286 от тях са на водачи, използвали алкохол и 69 – на водачи, управлявали МПС след приложимост на наркотични субстанции и/или техните аналози.

По време на инспекциите пътните служители на реда са правили надзор и за съществуването на наложителна застраховка „ Гражданска отговорност ” на автомобилистите. Установени са  408 нарушавания.

Връчени са 4 490 електронни фиша на водачи и 279 фиша на пасажери. Отнети са 676 свидетелства за ръководства на МПС на водачи, неплатили наложени санкции. В хода на инспекциите са открити още 23 случая на владение на наркотични субстанции и техните аналози, 3-ма незаконни мигранти, открити са 10 търсени лица.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР