Специализираната операция е проведена вчера от служители на Трето РУ

...
Специализираната операция е проведена вчера от служители на Трето РУ
Коментари Харесай

Полицията в Пловдив следи и пешеходците, писа фишове на 30 души

Специализираната интервенция е извършена през вчерашния ден от чиновници на Трето районно управление (на МВР) като част от ограниченията за ограничение на предпоставките за настъпване на пътни катастрофи с уязвими участници в придвижването.  Само за два часа, от 9 ч. до 11 ч., разположените на главните булеварди и кръстовища полицейски екипи са глобили с фишове 34 пешеходци и двама велосипедисти, минали през пешеходни пътеки на червен сигнал на светофара. Седем са шофьорите  на моторни транспортни средства, получили актове за отнето преимущество на пешеходци.
Прочетете още
В рамките на акцията общо са тествани 45 автомобила и 58 пешеходци, велосипедисти и водачи на електрически тротинетки.  За нарушавания по Закона за придвижване по пътищата в допълнение са формирани още един акт и 12 фиша, връчени са и 12 електронни фиша.

Точките за надзор са били на кръстовищата на бул. „ България “ с бул. „ Цар Борис III Обединител “, ул. „ Васил Левски “ и ул. „ Победа “, както и на две пешеходни пътеки на бул. „ Васил Априлов “ и една на ул. „ Васил Левски “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР