Специализираната операция е проведена на 21 февруари на територията на

...
Специализираната операция е проведена на 21 февруари на територията на
Коментари Харесай

Иззеха незаконно притежавани оръжия и боеприпаси при спецакция

Специализираната интервенция е извършена на 21 февруари на територията на селата Типченица и Курново, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В хода на дейностите, подхванати от чиновници на районните ръководства в Мездра и Роман, в частна къща и прилежащи към нея постройки в село Типченица, били конфискувани общо 772 боеприпаса от друг диаметър. Обитателят на парцела С.К. /58 г./ не показал нужното за притежанието им позволение.

В рамките на интервенцията претършуване било осъществено и в частен дом в село Курново, благосъстоятелност на С.В. /60г./. Там служителите на реда намерили огнестрелни оръжия и муниции, за които С.В. няма съответно позволение. Иззети са: пушка с оптически мерник; три пушки карабини; един картечен и седем револвера от друг тип; револвер; ловна пушка; 889 боеприпаса от друг диаметър.

Двамата мъже са арестувани с полицейска мярка за период до 24 часа. Срещу тях са стартирани досъдебни производства надлежно по член 339, алинея 1 от Наказателен кодекс и по член 339 от Наказателен кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР