Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с политическите

...
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с политическите
Коментари Харесай

Полицията във Враца със сериозни разкрития за купен вот

Специализирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с политическите права на жителите, битовата престъпност и запазване на публичния ред, се организира във Варненска област

Специализираната интервенция се извършена през вчерашния ден от служители от " Криминална полиция “, " Икономическа полиция “ и " Охранителна полиция “ в ОДМВР Варна, Зонално жандармерийско ръководство, Специализира полицейски сили.

Контролът бе осъществен в разнообразни посоки – престъпна, икономическа престъпност, както и съблюдаване на Закона за придвижване по пътищата от водачи на моторни транспортни средства. Инспектирани бяха: заложни къщи, автоморги, автосервизи и депа, питейни и увеселителни заведения, търговски обекти, финансови и кредитни институции.

Криминалистите намереха и иззеха над два килограма марихуана, метамфетамин и хероин, немалка сума пари и електронна везна. В хода на извършенити претърсвания бяха открити и голям брой описи с имена, персонални данни, както и пликове с пари и пропагандни материали за идните избори.

Бяха построени седем КПП-та на територията на Провадия.

В рамките на акцията са тествани общо 1920 жители, 1601 автомобила, издирени са 6 лица. Съставени са 189 акта и санкции по фиш за определяне на административни нарушени. Задържани са 66 лица за период до 24 часа.

Регистрирани са 19 закононарушения – пет от тях са по член 167 от Наказателен кодекс / по отношение на политическите права на гражданите/, а 11 са разкрити. Образувани са 16 досъдебни и три бързи производства. Съставени са 81 протокола за полицейско предизвестие по чл.64 и член 65 по ЗМВР.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР