Специализирана полицейска операция за превенция на нарушенията на изборното законодателство

...
Специализирана полицейска операция за превенция на нарушенията на изборното законодателство
Коментари Харесай

Спецакция срещу купуване на гласове в Сливница, Драгоман и Божурище

Специализирана полицейска интервенция за предварителна защита на нарушаванията на изборното законодателство се организира на територията на общините Сливница, Драгоман и Божурище, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи София.

Полицейските дейности са ориентирани и към противопоставяне на стандартната престъпност, стабилизиране на средата за сигурност, обезпечаване на добър публичен ред и пътна сигурност. В интервенцията вземат участие чиновници на Районно ръководство - Сливница, престъпна, охранителна и икономическа полиция в ОД на МВР-София, както и екипи на жандармерията.

Обект на надзор са лица, моторни транспортни средства, частни адреси, търговски обекти, компании за бързи заеми, заложни къщи и други Извършват се дейни инспекции по добита информация за подготвяни закононарушения срещу политическите права на жителите.

Към 13:00 часа са тествани общо 22 моторни транспортни средства и 38 души. Криминално проявен мъж е арестуван за период до 24 часа за изясняване на съпричастност към осъществено закононарушение от общ темперамент, показват от полицията.

Акцията продължава през целия ден.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР