Специализирана полицейска операция се провежда в Бургас. Тя е насочена

...
Специализирана полицейска операция се провежда в Бургас. Тя е насочена
Коментари Харесай

Акция на МВР срещу нарушители с велосипеди и електрически тротинетки в Бургас

Специализирана полицейска интервенция се организира в Бургас. Тя е ориентирана към погрешно движещи се тротинетки и велосипедисти по пешеходните зони. Мобилни полицейски екипи са ситуирани на няколко места в централната градска част.



В пешеходните зони на морския град напредването на велосипед или колело е неразрешено. Именно по тази причина наблюдават чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Към момента няма тъкмо информация по тази причина какъв брой са глобените, само че сигурно такива не липсват. Полицейските чиновници правят инспекция на място и издават фиш. За тротинетка санкцията е на стойност 50 лв., а за велосипед - 30 лв..



Пламен Манев: “Много небрежно, да! Виновен съм. Няма какво да направя. Със сигурност несъмнено е вярно, тъй като стават доста произшествия. ”

Радостина Ценова: “Трябва да се съблюдават разпоредбите и да не караме, тъй като в действителност има случаи с доста висока скорост и е доста рисково за преминаващите. ”

“Има майки с малко деца с колички. И задачата е по-скоро превантивна. Не толкоз да ги глобяваме, колкото превантивно да спрем тези водачи да не минават през пешеходните зони. Има си задоволително други обособени места, където могат да се движат и не е проблем за един къс сектор да си бутат или тротинетката или велосипеда ”, сподели гл. контрольор Ивайло Инджов, шеф на " Охранителна полиция " към Първо РУ-Бургас.

Вижте повече в директното включване на Елеана Цанова


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР