Специализирана полицейска операция са проведе през изминалото денонощие на територията

...
Специализирана полицейска операция са проведе през изминалото денонощие на територията
Коментари Харесай

Почерня от полиция в Пазарджишко, има задържани СНИМКИ

Специализирана полицейска интервенция са организира през миналото денонощие на територията на цялата област. В нея обичайно взеха присъединяване чиновници от структурите на ОДМВР-Пазарджик- отдели и браншове, районните ръководства в Пазарджик, Пещера, Панагюрище, Велинград, Септември, Зоналното жандармерийско ръководство в Пловдив.

В хода на полицейските действия са осъществени инспекции на 1406 индивида, 1042 моторни транспортни средства, 67 търговски обекти, питейни и увеселителни заведения, заложни къщи. За открити нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи са издадени 50 акта и 197 фиша. Установени са общо 18 закононарушения, като в тази връзка са арестувани 9 индивида. По време на засилените инспекции са засечени и 10 търсени по разнообразни мотиви лица.

Разкрити са причинителите на домова кражба, на кражба на железни боклуци, кражба от вендинг машини, от търговски обект. Три са установените случаи за запазване в частен парцел на нелегално добита дървесина. Установени са причинителите и на две вандалски прояви. Служители на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ при ОДМВР-Пазарджик са ревизирали магазин в регионалния град, където са осъществявани продажби на облекла и обувки носещи логото на известни търговски марки. По случая е формирано досъдебно произвеждане, конфискувани са 43 продукта.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР