Специализирана полицейска операция, разпоредена от главния секретар на МВР, се

...
Специализирана полицейска операция, разпоредена от главния секретар на МВР, се
Коментари Харесай

Ето кои са задържаните при спецакцията в няколко области в страната

Специализирана полицейска интервенция, разпоредена от основния секретар на Министерство на вътрешните работи, се организира преди ден под управлението на Групово дело „ Национална полиция “ с присъединяване на чиновници на регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи в Плевен, Русе и Шумен.

Ексклузивно GlasNews.bg научи кои са арестуваните при спецоперацията. Това са Емил Асенов - Козата (57 години), Момчил Людмилов - Маско (26 години), Нако, Малкото бебе - всички лица са от плевенското село Бохот и са от един жанр, по този начин наречените " Даалари " - гръцки роми.

Задържаните се занимават с обири, грабежи, както и с трафик на хора. Бащата на Момчил - Маско, сега е арестуван в плевенския арест за трафик на хора. Той е склонявал принудително дами към проституция. Насилниците са карали пострадалите да подписват бракове, като това се е случвало главно с афганистанци.



На фотографията: Момчил. Лицата са арестувани в равнища край Шумен. Те са оказали опозиция и непокорство.

Работата по формираните досъдебни производства продължава. В хода им ще се обяснява съпричастността на арестуваните и към други закононарушения.

Очаквайте детайлности!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР