Специализирана полицейска операция под ръководството на Окръжната прокуратура в Силистра

...
Специализирана полицейска операция под ръководството на Окръжната прокуратура в Силистра
Коментари Харесай

Полицейска операция срещу битовата престъпност в Силистренско

Специализирана полицейска интервенция под управлението на Окръжната прокуратура в Силистра се организира в община Кайнарджа.

Това оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна и от Областната дрекция на Министерство на вътрешните работи в Силистра.

Служители на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Силистра, дружно със сили на жандармерията, работят по линия на противопоставяне на битовата престъпност в селата Средище, Голеш и Бистра, се споделя в известието.

Проверяват се обвинени, против които се водят по повече от две досъдебни производства, сигнали за противозаконна сеч на дърва за огрев, обири на ток и други престъпни действия в обитаемоте места от община Кайнарджа, съобщи Българска телеграфна агенция.

Както е известно, по предписание на основния прокурор за противопоставяне на битовата престъпност, която тормози жителите на обезлюдяващи обитаеми места, в цялата страна се организират под управлението на прокуратурата профилирани полицейски интервенции взаимно с Министерство на вътрешните работи. На място е и окръжният прокурор на Силистра.

Резултатите от профилираната полицейска интервенция ще бъдат оповестени след приключването й.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР