Специализирана полицейска операция по противодействие на конвенционалната престъпност са организирали

...
Специализирана полицейска операция по противодействие на конвенционалната престъпност са организирали
Коментари Харесай

Спецоперация на полицията в Русе, проверени са 40 души, открит е нелегален тютюн

Специализирана полицейска интервенция по противопоставяне на стандартната престъпност са организирали чиновници на русенската полиция. Това оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

След заповед на шефа на полицията старши комисар Теодор Атанасов интервенцията е била извършена през вчерашния ден в квартал " Средна кула " и в местността Трите гълъба. Причината са получени сигнали от жители за самонастанили се в парцели хора, за похищения и за осъществявани нарушавания по Закона за придвижване по пътищата, за противозаконна сеч и други закононарушения.

При акцията са тествани близо 40 души и 16 моторни транспортни средства, осъществени са обходи в квартала. Установени са девет нарушавания по Закона за придвижване по пътищата, като са формирани четири акта и пет фиша. Други четири акта са издадени по Закона за гражданската регистрация.

При инспекциите в два частни парцела униформените са разкрили общо към 1,5 кг безакцизен тютюн. За случаите са известени и чиновници на митницата в Русе.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР