Специализирана полицейска операция по противодействие на конвенционалната престъпност, миграционния натиск

...
Специализирана полицейска операция по противодействие на конвенционалната престъпност, миграционния натиск
Коментари Харесай

Спецакция в Бургас - 17 задържани до обяд

Специализирана полицейска интервенция по противопоставяне на стандартната престъпност, миграционния напън и предварителна защита на закононарушенията, свързани с политическите права на жителите, се организира в Бургас. До към обяд са били арестувани общо 17 лица по данни на полицията, заяви БНР.

Образувани са шест бързи производства. Служителите от сектор " Победа " към бургаското 1-во Районно ръководство (РУ) са задържали двама души. Единият е заловен с опиати, а у другия са открити бележници с персонални данни на лица, получавали заеми и артикули на версия.

Служителите от Четвърто районно управление (на МВР) са задържали три лица, съпричастни към владеене на наркотични субстанции - метамфетамин и марихуана. Проверени са 366 коли и 514 души, като са открити 10 души, оповестени за търсене.

Проверени са над 10 адреса, както и 51 търговски обекта, заложни къщи и други места, за които има данни, че в тях вероятно може да се прави незаконна активност.

Издирват се оповестени за локално и общодържавно търсене с влезнали в действие присъди или за покачване на обвинявания. Полицейските дейности по отношение на миграционния напън не престават, а във връзка с търговията с гласове за идния избор се работи на първо място с превантивна устременост.

В инспекциите са вземат участие екипи на КАТ, охранителна, икономическа и престъпна полиция, както и на бургаската жандармерия.

Спецакцията е почнала в 6.30 часа тази заран, като полицейски екипи са блокирали улици и адреси в бургаския квартал " Победа ".

" Целта на акцията е противопоставяне на битовата престъпност, незаконния трафик на хора и мигранти и предварителна защита, обвързвана с политическите права на жителите ", изясни началникът на " Охранителна полиция " в Бургас комисар Марин Димитров, представен от БНР.

Няма постъпили сигнали в полицията за съответни закононарушения осъществени от поданици на ромската махала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР