Специализирана полицейска операция по метода широкообхватен контрол“ се проведе вчера

...
Специализирана полицейска операция по метода широкообхватен контрол“ се проведе вчера
Коментари Харесай

Резултати от полицейска операция по метода „широкообхватен контрол“

Специализирана полицейска интервенция по метода „ широкообхватен надзор “ се организира през вчерашния ден на територията на област Габрово.
В нея взеха присъединяване чиновници от ОДМВР Габрово, както и териториалните структури на Агенция „ Пътна инфраструктура “, Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “, Агенция " Митници " и Национална организация за приходите.

Полицейските чиновници осъществихаконтрол за приложимост на алкохол, наркотични субстанции, недееспособност, неосигуряване на преимущество на ППС,използване на предпазни колани и системи за обезопасяване на водачи и пасажери в транспортните средства,използване на защитни каски,спазване на възбраните за употребен на мобилни телефони при ръководство на МПС, без устройство „ Свободни ръце “,засилен надзор над водачите на товарни коли,автобуси, на дву и три колесни МПС,контрол над водачите на колела.

В рамките на полицейската акция чиновници от ОДМВР Габрово направиха инспекция на 61 МПС и 65 лица. Констатирани са 4 нарушавания. Връчени са 5 електронни фиша.
Служители от Агенция „ Пътна инфраструктура “ са направили инспекция на 2 товарни автомобила. Контролните органи на РД „ Автомобилна администрация “ са ревизирали 3 товарни автомобила и 1 рейс.

Служители на „ Национална организация за приходите “ са направили инспекция на 25 товарни автомобила.

От Агенция " Митници " са ревизирали 15 леки автомобила и 3 товарни. От БГ ТОЛ – 60 МПС, от които 10 товарни автомобила и 1 рейс.

В Севлиево полицейските екипи са направили инспекция на 67 МПС и 71 лица. Установени са 7 нарушавания и са връчили 5 електронни фиша.

В Дряново са осъществени инспекция на 58 МПС и 66 лица. Констатирани са 4 нарушавания и са връчени 4 електронни фиша.

В Трявна са осъществени инспекции на 21 МПС и 26 лица. Установени са 7 нарушавания. Връчени са 5 електронни фиша.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР