Специализирана полицейска операция, насочена срещу наркоразпространението, са провели вчера служители

...
Специализирана полицейска операция, насочена срещу наркоразпространението, са провели вчера служители
Коментари Харесай

Удар на полицията! Над 70 грама кокаин, канабис и оръжия са иззели при акция във Видин /снимки/

Специализирана полицейска интервенция, ориентирана против наркоразпространението, са провели през вчерашния ден чиновници от районните ръководства във Видин и Белоградчик и бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в регионалната дирекция, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Около 19.30 часа, в районна на бензиностанция преди регионалния град, униформени спрели за инспекция лек автомобил „ БМВ “ със софийска регистрация. Колата, която била карана от 27-годишен столичанин, пътувала в посока Видин. Пробата на лидера с техническо средство, реагирала позитивно на кокаин. Мъжът отказал връчения му ваучър за здравно проучване, а по време на полицейската инспекция той изхвърлил през вратата на колата найлонов плик. В него чиновниците на реда открили бяло прахообразно вещество. Последвало претършуване в транспортното средство и зад облегалката на задната седалка бил открит още един плик с бяла прахуляк. Веществото, с общо тегло 68.61 грама, реагирало на кокаин при полевия наркотест. Столичанинът е арестуван за период до 24 часа и наведен в ареста на РУ-Видин. По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата на проверяващите продължава.
Малко по-рано, чиновници на РУ-Белоградчик и бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в ОДМВР-Видин, в изискванията на необходимост, подхванали претършуване в частен парцел, благосъстоятелност на 46-годишен столичанин в село Дъбравка. Разследващите разкрили и иззели три пликчета с общо 3 грама бяла прахуляк, която при наркотеста реагирала на кокаин. Намерени били и пушка, револвер и четири ловни патрона тиня.16. Работата по случая продължава, в РУ-Белоградчик е формирано досъдебно произвеждане.
Късно нощес, при полицейски обход в Крайдунавски парк, униформените спрели за инспекция четирима души. Единият от тях – 20-годишен видинчанин, пуснал на земята две станиолени сгъвки. В тях имало зелена суха листна маса с общо тегло 1,3 грама. При последвалия наркотест тревата реагирала на канабис. Младият мъж е арестуван в полицейския арест, а по случая в РУ-Видин е заведена кореспонденция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР