Специализирана полицейска операция е проведена от служители на ГДБОП на

...
Специализирана полицейска операция е проведена от служители на ГДБОП на
Коментари Харесай

Операция на ГДБОП срещу отглеждането и разпространението на наркотични вещества

Специализирана полицейска интервенция е извършена от чиновници на ГДБОП на територията на област Стара Загора и гр. Казанлък. Операцията под надзора на Окръжна прокуратура – Стара Загора е ориентирана към секване и документиране незаконната активност на проведена незаконна група, отглеждаща и разпространяваща наркотични субстанции.
В хода на реализацията са арестувани четирима и са осъществени голям брой дейности по следствието, при които на територията на с. Съединение и с. Найденово, община Братя Даскалови, с. Овощник, община Казанлък и в гр. Казанлък са открити 3 ниви в землището на с. Найденово.



СНИМКА: Министерство на вътрешните работи

Площите били засети с близо 300 растения растения от рода на конопа, с построени автоматизирани системи за напояване и наблюдаване, оборудвани с фотоволтаични панели, инвертори, контролери, акумулаторни акумулатори, механични таймери и потопяеми помпи.



СНИМКА: Министерство на вътрешните работи

На арестуваните са повдигнати обвинявания по чл.321, по отношение на чл.354в от Наказателен кодекс, като на трима е взета непрекъсната мярка " задържане под стража ", а на един " парична гаранция ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР