Специализирана полицейска операция бе проведена през изминалото денонощие на територията

...
Специализирана полицейска операция бе проведена през изминалото денонощие на територията
Коментари Харесай

Масирана спецакция в Пазарджишко! Има задържани

Специализирана полицейска интервенция бе извършена през миналото денонощие на територията на Пазарджишка област.Тя е разпоредена от Главния секретар на Министерство на вътрешните работи и е обвързвана за противодействието на битовата престъпност, притежанието и разпространяването на опиати, пътната сигурност.

В дейностите по реализирането и бяха ангажирани чиновници от регионалната дирекция в Пазарджик, районните ръководства в Пазарджик, Септември, Велинград, Пещера и Панагюрище. В акцията интензивно присъединяване взеха и екипи на Зоналното жандармерийско ръководство в Пловдив.

В хода на полицейските дейности са тествани 1593 души, 11147 моторни транспортни средства, 9 пункта за изкупуване на железни боклуци, 8 автоморги и сервизи, 13 заложни къщи и 79 търговски обекта - павилиони, магазини, кафенета. За открити закононарушения са формирани 20 преписки и досъдебни производства.

По Закона за Министерство на вътрешните работи за период от 24 часа са арестувани 13 лица. Съставени са 96 акта за установени нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи.

Установени са причинителите на осем обири, четирима са арестувани поради владение на наркотични субстанции. В Лесичово е арестуван 30-годишен мъж прострелял куче с пневматична пушка. В септемврийското село Ковачево, в жилище служителите на реда са разкрили противозаконен котел за преваряване на ракия и са иззели 44 литра с алкохол без бандерол предопределен за продажба. Двама водачи са арестувани за шофиране на коли под въздействието на опиати, а още толкоз са откритите случаи на предпазване и превозване на нелегално добита дървесина.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР