> Специализирана полицейска акция тече в момента в Бургас. Полицаите

...
> Специализирана полицейска акция тече в момента в Бургас. Полицаите
Коментари Харесай

Полицаи завардиха входовете и изходите на Бургас

 > Специализирана полицейска акция тече сега в Бургас. Полицаите са завардили входовете и изходите на града. В акцията вземат участие чиновници на Криминалната полиция при ОДМВР, ГДБОП и Специализираната прокуратура, оповестиха за Burgas24.bg от полицията.

В региона на ОДМВР е осъществен арест на шефа на охранителната компания VTA Николай Мечков. Според очевидци тази заран той е бил извикан дружно с юриста си за информация на бул. " Христо Ботев " 46. Офисът на охранителната компания се намира на към 200 метра нагоре по булеварда. На излизане от дирекцията Мечков и юристът му ненадейно са били връхлетени от спецполицаи с качулки, оповестява " Флагман ".

Той е първият от прибраните. От близо 2 месеца Мечков не бе забелязван да паркира черния си джип Мерцедес пред своя офис на бул. " Христо Ботев " 79. Той предпочиташе да заобикаля обществени прояви. Фирмата му обаче охраняваше огромен брой увеселителни обекти и заведения за публично хранене по Южното Черноморие. Това е първата профилирана интервенция на ст. комисар Радослав Сотиров от деня, в който през предходната седмица оглави ОД на МВР-Бургас.

Служителите му чакаха светкавични рокади и уволнения на началници на РУП и браншове, само че очевидно приоритет на новото управление ще е активността на проведената престъпност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР