Специализирана полицейска акция се проведе в Петрич под ръководството на

...
Специализирана полицейска акция се проведе в Петрич под ръководството на
Коментари Харесай

Спецакция срещу битовата престъпност и в Петрич

Специализирана полицейска акция се организира в Петрич под управлението на Окръжната прокуратура в Благоевград.
Специализираната полицейска акция е по линия на противопоставяне на битовата престъпност. В нея са взели участие чиновници от бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “, профилирани полицейски сили в отдел „ Охранителна полиция “ при Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи гр. Благоевград, Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи гр. Петрич и дирекция „ Жандармерия “.
Проверени са били 123 моторно транспортни средства и 147 лица. По Закона за Министерство на вътрешните работи за период до 24 часа са били арестувани 15 лица, от които 7 са били привлечени към наказателна отговорност. Обект на инспекцията са били и 6 места за публичен заслон и 8 заложни къщи. Съставени са били 14 акта за открити административни нарушавания и са били издадени 36 фиша по Закона за придвижването по пътищата.
В резултат на осъществените дейности, към сегашния миг е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 354в, алинея 1 от Наказателен кодекс – нелегално засяване и развъждане на растения от рода на конопа. Двадесет броя от тях са били открити и конфискувани в частен парцел в град Петрич.
Какво сподели по-рано в Ябланица основният прокурор Иван Гешев, четете в този материал.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР