Специализирана операция срещу битовата престъпност, контрабандата на акцизни стоки, опазване

...
Специализирана операция срещу битовата престъпност, контрабандата на акцизни стоки, опазване
Коментари Харесай

Спецакция срещу купуването на гласове и арести в Хасково

Специализирана интервенция против битовата престъпност, контрабандата на акцизни артикули, запазване на публичния ред, търсени лица и закононарушения, свързани с политическите права на жителите се организира от тази заран на територията на региона, оповестиха от полицията.

Това заяви намиращият се на едно от местата на интервенцията шеф на ОД на МВР-Хасково старши комисар Любомир Николов.
 ОД на МВР-Хасково
Униформените ще ревизират и за причинители на обири и грабежи, както и за такива разпространяващи опиати в цялата област. Той посочи, че на територията на региона се правят инспекции в квартали, вилни зони, адреси и места, за които има сигнали за нерегламентирана незаконна активност.

Целта на акцията е да не се допусне пазаруване и пласиране на гласове “, добави старши комисар Николов. В интервенцията вземат участие сили на охранителна, престъпна и икономическа полиция, подкрепени от жандармеристи.
 ОД на МВР-Хасково
Пътни служители на реда ще правят засилени инспекции на хора и коли по отношение на нарушавания по Закона за придвижване по пътищата за недопускане на пътни произшествия. До 10:00 часа са формирани две производства за държане на опиати - едно бързо в Хасково и едно досъдебно Свиленград.
 ОД на МВР-Хасково
В ръководството в Димитровград е заведено досъдебно произвеждане , при което са конфискувани близо 500 продукта на предпазени марки. Проверени са 527 души и 359 моторни транспортни средства.

Издирени са трима души и са арестувани петима. Проверени са пет пункта за черни и цветни метали , три автоморги, две заложни къщи и 11 питейни заведения. Извършени са инспекции на 62 търговски обекта.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР